kolmapäev, 25. aprill 2007

TURVALISELT KOOLITEEL!

Tänast kaunist koolipäeva alustasime nuputamisega. Tahvlijoonist tuli täiendada nii, et laps jõuaks võimalikult ohutult vanaema juurde õunani.
Liiklusohutusele oleme terve õppeaasta palju tähelepanu pööranud. Koduseks tööks jäi liiklusõpikust lk 20 värvida ning uurida, kummal laspel on turvalisem koolitee. Vahvat värvimist.
Täna said lapsed koju kaasa võtta ka matemaatika tasemetööd. Uurige ja vaadake, kui tekib küsimusi, palun esitage need kindlasti õpetajale. Täiesti veatult tegi töö Birgit, temal olid nö. kõik hea tasemetöö õnnestumise poolt (ka kuu seis:). Teistel tuleb ühte-teist veel harjutada. Kokkuvõttes võib kindlalt öelda, et lapsed olid väga tublid ning tasemel:) .
Eesti keele tunnis oli alguses lausa ületamatu tundunud ülesanne: esitada oma Sööbiku ja Pisiku lugu! Paljud ei olnud kodust tööd siiski kahjuks eriti tõsiselt võtnud. (Kui laps ei tea siiski koju jõudes, mis nüüd täpselt õppida jäi, on tal alati võimalus helistada klassikaaslasele või õpetajale).
Homseks jäi kodus harjutada"Onu Heino kummikute" luuletus. Katrin leidis pärast esimest lugemist, et paljud sõnad on päris keerulised kokku lugeda. Tal on õigus! Selles jutus on palju keerulisi sõnu, kuid kõik on õpitavad.
Loodetavasti jätkub lastel ning vanematel rõõmu harjutamiseks! (eesti keele tasemetööl tuleb kasuks sõprus sõnade ja lugemisega.

Päikest.

Kommentaare ei ole: