laupäev, 28. aprill 2007

NÕIA ELU

SUURIMAD TÄNUD MEIE KLASSI TUBLIDELE LASTELE!!!! NII VAHVA OLI HOMMIKUL kole-armsaid kostüüme näha: nõianeiusid ja koletise-poisikesi!
AITÄH, et võtate tõsiselt koolis korraldatavaid ettevõtmisi!!! Teiega on rõõm koos töötada!
Esimeses tunnis sammusime veelkord kevadisele heinamaale, kus ootas meid juba Heino ja kummikudki jalas. Hea oli kuulata Caroli, Kaisa, Reelika ja Peebu lihvitud lugemist. Koduseks tööks jäi õpikust lk 83 JANNEKESE lugu - "Janneke on natuke gripis" iseseisvalt lugeda. Samuti tuleb ETV H 140 ja H 141 lugeda ja kirjalikult teha.
Matemaatika tunni alguses leppisime kokku koduses töös: töövihik kuni lk 55 KÕIK ülesanded lõpetada ning oma vead parandada. Paljudel lastel jäi seega teha vaid lk 55 lõpuosa, mõnel rohkem.
Seejärel loobusime paariks tunniks nõiakostüümidest ning seadsime sammud Julia juurde. Julia ema oli kaks suurt plaati õunakooki teinud! Tee, soe tuba ja koogid meid juba ootasidki!!! Oli vahva jalutuskäik ja üliarmas vastuvõtt.
Pärast lõunasööki kehastusime taas nõidadeks ning trall kooli saalis võiski alata.
Siinkohal räägivad aga enda eest kõige paremini pildid.
Plaanitud lõkke tegemine jäi külma ja tuulise ilma tõttu kahjuks ära. Kuid lubatud sai, et ühe koolipäeva veedame lõkketule valgel õppides.
Kauneid, kosutavaid puhkepäevi kõigile. Kohtumiseni KOLMAPÄEVAL, 2.MAIL.
Päikest

Kommentaare ei ole: