teisipäev, 13. veebruar 2007

TALVERÕÕMUD

Juba esimese tunni ajal piilus päike meie klassi aknast sisse. Ta nägi, kuidas aknal olid reas imemaitsve vaarikajoogised tassid, pütike mett. Veel jäi Päikesele kindlasti silma kaksteist koolilast esimesest klassist, kes "Triibuliste pükste" lugu lugesid. Kodus olid lapsed enamasti tõesti tublisti lugenud.
Arutasime, millist lugemist on hea kuulata: Ketlin nimetas seda täna, kuid on juba varemgi maininud, et lugemise harjutamisel tuleb komasid ja punkte kindlasti jälgida. Harjutasime ka lugemist "lainega"...
Kirjatehnikas kirjutasime P tähte. Meie klassi Peep võis väga rõõmus olla, sest terve klass sai tema nime oma vihikusse kirjutada.
Kirjatehnika vihiku viimastele lehekülgedele harjutame kirjutama ka ise valitud tekste. Täna kirjutasime sinna
HOMME ON VALENTINIPÄEV. MEIE ÜTLEME KA SÕBRAPÄEV. MINU HEAD SÕBRAD ON KETLIN, CAROL, PEEP, REELIKA, ERKI, KAISA, BIRGIT, JULIA, MARGUS, REGINA, PIRET, LIISI, KERSTI JA KATRIN JA ...
Matemaatika tunnis võtsime uue teemana liitmist ja lahutamist 12 piires. Nagu arvata oli, polnud see nii uus osa meile midagi. Palju põnevust pakkus SUDOKU lahendamine. Lapsed lubasid kodus uurida, milliselt maalt see mäng pärit on! Kas sina tead???
Kehalise kasvatuse tunnis olime õues. Ainult kolm õpilast otsustasid klassi jääda ja matemaatika ülesandeid lahendada - nad said sellega väga hästi hakkama. Õues harjutasime suusatajatega mäest laskumist ja jälgisime, et suusakepid õigesti oleksid käes. tund oli väga vahva. Tänasest ka mõned ülesvõtted meie õueskäigust.

Kommentaare ei ole: