neljapäev, 15. veebruar 2007

KADUNELJAPÄEV

Ilusat ja väga töist neljapäeva juhatasid sisse Caroli toodud õunad ja Julia teematerjal(imemaitsev maasikamoos :). Hommmikuringis arutasime selle üle, mida ja kuidas sõbraga jagada tuleks. Leidsime, et śokolaadi, komme või õunu on ikka hea kooli kaasa võtta, kuid tuua tuleks siis tervele klassile või oodata kui koolipäev läbi saab ja siis komm koduteel põske pista.
Esimeses tunnis lugesime teistele ette oma kirjatükid sõpradest. Kodus olid palju vaeva näinud Carol, Peep, Julia, Birgit, Ketlin, Reelika, Regina ja Margus.
Kirjatehnika viis meid tänagi reisima, kuid mitte nii kaugele kui eile. Lendasime Ruhnu, meie oma väikesele saarele. Ruhnus aitasime taludele "R" tähega algavaid nimesid panna.
Teises eesti keele tunnis meenutasime Mariliid ja Mariannet ning kordasime üle suured tähed, mida juba kirjutada oskame.
Kehalise kasvatuse tunnis olid väga tublid suusatajad KAISA, KETLIN, BIRGIT, REGINA, MARGUS. Nad sõitsid kokku 3 suurt ringi ning lasid mitu-mitu korda mäest alla: julgust on kõigile juurde tulnud ning tehnikagi hakkab selgeks saama. Õpetaja Jürigi, kes mööda juhtus minema, kiitis nii osavat 1. klassi. Õues olid täna kelgutamas Carol, Kartin, Julia, Erki ja Peep. Kelgutajatega tegime ka teatevõistlusi ning lumepallikaugusviskeid. Kersti ja Reelika õue tulla ei saanud, nemad kirjutasid vahva loo hiirepoisist, kes sabaga siirupit õngitses. Homme loeme selle jutu ette ka teistele.
Kunstiõpetuse tunnis tegime pintslitrükiga taldrikuid ning kaunistasime oma tassid lemmikpildiga ära.
Saksa keele tunnis laulsime uut laulukest: "Alle meine Entche". Koos mõtlesime ka loo, miks ta salliga suvisel pildil on.
Jutt sai selline: pardike ujus tiigil. Oli käre külm ilm. Ta ei olnud üksi, kogu pere oli seal. Pardike jäi tukkuma ja nägi und. Unes oli ta selle sama tiigi peal ja ujus sõpradega võidu. Kui pardike üles ärkas oli tal suurest unes-ujumisest kurk haige ja tuligi sall kaela panna.
Arvutiõpetuse tunnis pranglisime ning uurisime õppemänge, mida lapsed ka ise kodus mängida saavad.
Leiad need ka siit meie klassi blogist.

Kommentaare ei ole: