reede, 16. veebruar 2007

ELU ON TÄIS VALIKUID

Mõtlesin kaua, mida tänase päeva pealkirjaks panna. Lõpuks otsustasin selle kasuks. Tegelikult oli meil ju reede nagu reede ikka: harjumuspäraselt kokkuvõtlik, kuid uskumatult töine. Lapsed olid viimase tunnini väga usinad ja töökad.
Esimeses tunnis lugesime Jaanus Vaiksoo "Söögivahetunni "lugu. Uurisime liitsõnu ning kinnitasime neid tennisepalli abiga. Pärast muusikaõpetuse tundi oli matemaatika tund, kus sudoku osutus väga põnevaks ja uudseks ning võttis ootamatult palju aega. Sudokut saavad lapsed ka kodus edasi harjutada. Sudokuga seoses ka tänase päeva pealkiri. Ülesande lahendamine osutus oodatust keerulismaks, kuid väga hea meel oli, et mitte ükski laps ei andnud pärast esimest keerulist momenti kohe alla... Ta proovis ja uuris edasi. Aga elus ongi ju vahel raskem mõnda olukorda lahendada ja takistusi tuleb ikka teele... ikka tuleb proovida anda endast kõik.
Kehalise kasvatuse tunnis olid meil tublideks suusatajateks:KETLIN, MARGUS, REGINA JA BIRGIT. Peep ja Erki kelgutasid tunni esimese poole siis liitusid nad ülejäänud tüdrukutega arvutiklassis, kes pranglisid. tunni lõpuks olime kõik arvutiklassis ja andsime vanadele arvutitele hoogu juurde!
Mudilaskoor lõpetas kauni päeva ja ilusa nädala.
Nädala alguses rääkisime rääkimisest ja jutust ja oma mõtete väljendamisest. Samal teemal jätkasime terve nädala erinevates tundides. Meie klassis tundides on liiga tihti ülearust juttu ja teiste jutule vahele segamist. Eks järgminegi nädal ning edaspidi püüame ennast parandada. Nii hea on, kui SIND kuulatakse, õpime siis ise head kuulajad ka olema.

Kommentaare ei ole: