neljapäev, 17. mai 2007

TÄNA TEGIME TÖÖD!

Tegelikult võiks sellise pealkirja iga koolipäeva juurde kirjutada. Täna sai pealkiri selline, kuna iga klassi õpilased käisid ühe tunni ajal lisaks kõigele muul eka staadionit korrastamas - füüsilist ja rasket tööd tegemas! Meie klass tegi kauniks muru ja liivaplatsi ääre - murul selge jutt sees. Kohe palju ilusam on vaadata!
Enne staadionitundi oli kaks eesti keelt, kus peamiselt tutvusime Krõlli hingeeluga. Veel õppisime ingliskeelseid numbreid 1-10 ja kordasime hispaaniakeelseid ja prantsuskeelseid lausekesi. Kodus harjutage kindlasti veel! Järgmise nädala teisipäeval ja kolmapäeval on kauged külalised koolis ja tulevad meile klassi külla. KINDLASTI tahavad nad sinu nime kuulda ja küsivad, kuidas sul läheb... ja seda siis juba ingliskeeles või prantsuskeeles või hispaania keeles ...
Pärast sööki mängisime spordipäeval kavas olevaid mänge. Kui õpetaja laste juurde jõudis, käis parasjagu "Värvipotimäng".
Kaunist kosutavat pärastlõunat.
NB!
HOMME PÄRASTLÕUNAL JÕUAVAD KAUGED KÜLALISED EESTIMAALE. KOHTUME NENDEGA ESIMEST KORDA LAULU- JA TANTSUPEOL. RÄÄKIDA SAAD PIKEMALT NING OMA KEELEOSKUST NÄIDATA JÄRGMISEL TEISIPÄEVAL JA KOLMAPÄEVAL.

Kommentaare ei ole: