esmaspäev, 28. mai 2007

FRIENDS - FRIENDS - FRIENDS

Armsad lapsed, emmed-issid, vanaemad-vanaisad ja kõik kallis sõbrad, kes meie klassi ajaveebi külastavad!

Viimased koolinädalad on olnud võib öelda isegi ööpäevaringses ettevalmistustöös, kaunistamistöös, kokkuvõttetöös ... Aitäh, armsad lapsed, kes te olete nii tublisti koos minuga kõik selle kaasa teinud. Sõbrad Hispaaniast, Prantsusmaalt, Inglismaalt ja Martinique saarelt palusid mul teile kõigile edasi anda tervitused ning tänud toreda vastuvõtu eest.
Arvatavasti võtavad ka selle nädala toimetused-tegemised kogu aja ning ajaveebi kirjutamine jääb veelgi napimaks. Kindlasti ei ole aga kasinamad meie emotsioonid, mõtted ja õppimised, lihtsalt aega nende internetis sõnastamiseks pole.
Pilte ja filmikesi teeme aga jätkuvalt ning loodetavasti saab koos tunnistusega koju viia ka CD või DVD kogu aasta pildimaterjalidega.
Sellest nädalst kokkuvõtvalt:

TEISIPÄEVAL
29.mail
18.30 Uhtna Põhikooli saalis õpetaja Silja Villemsi klaveriklassi kontsert, mis oootab kaunist muusikat kuulama kõiki lapsi ja lapsevanemaid.

KOLMAPÄEVAL
30.mail
Kokkuvõttev klassiõhtu kõigile 1. klassi õpilastele. Olenevalt ilmast: grillime kooliaias või lustime keldrisaalis. Söögid-joogid toome ise. Koju saab koolibussiga kell 15.30.

REEDEL
1. juunil
1. klassi õpilastele viimane koolipäev, sõit Tallinna Loomaaeda ekskursioonile.

LAUPÄEVAL
2. juunil
13.00 Sõmeru kultuuriklubis klaveriklassi õpilaste kontsert. Buss väljub Uhtnast kell 12.00, ka koju saab koolibussiga.



Kaunist, päikselist pärastlõunat.

Kommentaare ei ole: