reede, 18. mai 2007

HOMME ONGI TANTSU- JA LAULUPIDU!

Kaunist reedest päeva alustasime Krõllijutu lugemisega. Hakkame ka ise juba vaikselt krõllistuma... Aga huvitav on ikka veel ja arutlusteemasid jätkub. "Päris" Krõllid ka tasapisi valmivad ja ootavad viimast lihvi...Matemaatika tund algas väga huvitavate ideedega teemal, kuidas saaks klassi pikkust ja laiust mõõta. Saime, et meie klass on ruudukujuline (6 x 6 m). Kodus jäid töövihiku ülesanded lõpetada.
Muusikatund läks sujuvalt üle tantsutunniks ja see omakorda söögivahetunniks, siis kogunesime staadionile ning harjutasime rongkäigus marssimist.
Enne bussipeale minekut jõudsime Krõllikestele ka silmnägu ehtida:)
Õmblemine on lastele väga raske, eriti keeruline on nõelale niit taha saada. Enamus lastest said sellega aga täiesti ise hakkama, ning abistasid ka kaaslast. Oli mõnus ja sõbralik koostöötamine. Eriti tubli nõela "niidistaja" oli Erki, kes nii Carolit kui Kaisat aitas.
See koolinädal oli ebaharilik (nii õpetajatele, kes lisaks tavapärasele koolitööle ka suure hoolega külaliste vastuvõtuks valmistusid; samuti lastele, kes mitmeid tunde proove tegid, harjutasid ja muutustega tunniplaanis leppima pidid. Oli raske nädal, kuid me saime sellega ju väga hästi hakkama. Homne suur pidu paneb ettevalmistusmaratonile loodetavasti väärika punkti.
Kohtumiseni meie klassis kell 9.45. Päikest.

Kommentaare ei ole: