neljapäev, 23. oktoober 2008

ONU REMUSE LOOD

See on lavastaja! Mis ta nimi nüüd oliogi?

Meil oli äraütlemata tore teatriskäik. Külastasime Rakvere teatrit ja nautisime etendust " Onu Remuse lood". Esimeseks suureks üllatuseks oli see, kui kava asemel saime osta laheda MEMORI-MÄNGU. Tüki lavastaja oli Jaanika Juhanson. Mulle meeldis kõige rohkem Indrek Apinise kehastatud opossumionu. See näitleja mängis VÄGA HÄSTI. Kui nüüd kavalehte mängu tagaküljelt uskuda, mängis sama näitleja veel ka VAIGUNUKKU ja KARUEMA.
Kahjuks ei ole veel kõik väikesed teatrikülastajad kuulnud, et teatris ei tohiks joosta ega kõva häälega karjuda.... kui sa just laval pole... :) Õnneks olid meie klassi õpilased VÄGA KENASTI KÄITUVAD PRINTSESSID JA NOORMEHED. (Eksimusi siiski oli ka.... nimesid siin ei nimeta).
Kokkuvõttes võin öelda, et Rakvere teatri nägemus onu Remuse lugudest mulle täitsa meeldis. Mulle meeldis, et laval oli möll ja tagaajamine ja tegevus. Oli palju naerda ja muheleda - nii suurele kui ka väikesele. Kurvaks tegi see, et oli palju kiusamist ja teistele haiget tegemist. Vägivald on nõme.
Ootan huviga homset koolipäeva, sest tahan kangesti teada, mida teie LAPSED etendusest arvasite.
Kohtumiseni
:)

Kommentaare ei ole: