esmaspäev, 26. märts 2007

NII PALJU UUT ON KEVADKUUS

Koolivaheaeg polnud tegelikult väga pikk, kuid jällenägemise rõõm suur ja siiras. Reelikal ja Margusel olid kohe ka ilusad ja huvitavad kirjatükid vaheajast ette näidata, nendega tegeleme homme edasi.
Esimeses tunnis panime vaheaja reisid, kohtumised, astumised ja veelgi enamat raamatukaante vahele. Raamatute meisterdamine jätkus poole ka teisest tunnist. Kodus jäi igal lapsel üks lehekülg edasi kirjutada/joonistada või tunnistehtud ilustada. Matemaatikas tegime liitmisülesandeid ja värvimistööd. Lapsed said paari kaupa peastarvutamist meelde tuletada. Loodusõpetuse tunnis vaatlesime kevade märke ja meenutasime talve. Harjutasime seda, kuidas ise tundmatu ülesandega toime tulla. Kuidas oleks küll võimalik hakata nimetama ja leidma seda, mis on tutav, mitte kohe ütelda, et ma ei oska ja ei saa aru ....? Eks tuleb veel harjutada. Plaanitult tere.kevad.edu.ee viktoriinist rääkida ei jõudnud, kuid siin kõrval leiate küsimused, milliele jõuab veel reedeni vastuseid hankida.
Eesti keele tund oli tihe ja töökas: uurisime teksti koostisosi: täht-sõna-lause-lõik ning igaüks sai täiesti uue teksti lugemisega jõudu katsuda.
ETV harjutuse 95 kirjutasime ümber KTV viimastele lehekülgedele.
Klassis lõi päeva alguses elevust ka pinkide ümberpaigutus. Ka päeva lõpul oli tagasisede vaid positiivne.
Kaunist pärastlõunat!

Kommentaare ei ole: