neljapäev, 18. oktoober 2007

OLI ÜKS HEA PÄEV

Esimeses tunnis oli meile abiks Helle Pikkoja, kes aitab vahvat näidendit õppida. Hommikul juhtus äpardus koolibussiga, mistõttu see teepervele kinni jäi. Enamus lapsi otsustas vahvalt jalgsi kooli tulla. Esimese tunni keskpaigaks olid jalamehed ka kenasti tundi jõudnud.
Eesti keele tunnis lugesime tänapäevasest kaklusest ja proovisime jõudu kontrolltööga. Lapsed, kes on harjunud iseseisvalt koduste töödega vaeva nägema ning loevad usinasti juturaamatuid, said ülesannetega väga hästi hakkama.
Matemaatika tunnis harjutasime kella tundmist. See on enamusele ikka veel väga raske. Siin on sulle mõned interneti leheküljed, mis aitavad sul harjutada.
Loodusõpetuse tunnis jutustasime klassi ees lilledest ja umbrohtudest ning vastasime kaaslaste küsimustele taimede kohta üldse. Tund oli tihe ja kaasahaarav, küsimused läksid järjest paremaks ja keerulisemaks.
Kehalise kasvatuse tunnis mängisime rahvastepalli.
Homme tähistame klassis Astrid Lindgreni sünniaastapäeva ning ettelugemispäeva. Võta kindlasti oma juturaamat kaasa.
Täna kostitas Julia meid imemaitsvate , mahlaste porganditega. Aitäh. Eile hellitas Peep tervet klassi suussulavate vahvlitega. Pole midagi öelda: meid on lihtsalt siin klassis ära hellitatud :) Kui leiate kodus , et teil on ka võimalik midagi kaasa tuua, siis homme kulub näkitsemiseks kausikeste täitmine kindlasti marjaks ära.
Kaunist, päikselist pärastlõunat.
Kohtumiseni.

Kommentaare ei ole: