teisipäev, 2. oktoober 2007

KAS MA PEAN ?

Inimeseõpetuse tunnis lõpetasime siiani käsil olnud sõpruse ja sõbraga koos töötamise teema. Laulsime Comeniusesõprade laulu "FRIENDS, FRIENDS, FRIENDS...".
Ingliskeelset versiooni harjutame veel, eestikeelne sai laualutunnis õpetaja Elina abiga juba päris selgeks.
HARJUTA VEEL:

FRIENDS, FRIENDS, FRIENDS, FRIENDS

ENGLAND , ESTONIA AND ALSO SPAIN,
MARTINIQUE AND FRANCE TOGETHER AGAIN.

WHEN YOU´RE FEELING SORRY.
OR FEELING SAD,
IF YOU´VE GOT A FRIEND.
THINGS ARE NEVER SO BAD.

COCO, JUSS, NUTTY AND GWENADOU,
TIMON AND GORDI AND STEVIE TOO.

WHEN YOU´RE FEELING SORRY.
OR FEELING SAD,
WHEN YOU´VE GOT A FRIEND.
THINGS ARE NEVER SO BAD.

Matemaatikas kordasime pikkuste mõõtmise teemat. Tunni alguses said väga hea vastamise eest hindeks 5: Margus, Erki ja Reelika. Väga tublid. Edasi õppisime uue osana TEISENDAMIST. Nüüd teame: 1CM= 10MM ja 1DM = 10CM ja 1M = 10DM ja 1M = 100CM. Matemaatika tund võttis enda alla ka loodusõpetuse tunni (järgmisel nädalal on siis üks loodusõpetuse tund matemaatika tunni asemel). Peep arvas , et mõnikord võib täitsa nii teha, sest teisendamine sai kohe päris selgeks ja see oli väga huvitav ka.
Eesti keele tunnis lugesid lapsed ette oma jutte eilsest pangaskäigust. Kersti toob ka oma jutu homme kaasa ning siis saame kogu klassi jutud ka siia ajaveebi ülesse panna. Kordasime üle täishääliku kolm pikkust ning asusime onu Ööbiku seenelkäigust jutustama.
Jutustamine pakkus lastele palju rõõmu ja elevust. Homme saame seda hindele vastata. Aitäh Carolile, kes ka kaaslastele sõbralikult ja ilusti selgitas, et JUTUSTAMINE ON SINU ENDA NÄGEMUS JUTUST. JA JUTUSTADA TULEB SEDA, MIDA LUGESID .

Homme hakkame meisterdama KAARTE, selleks palusin kaasa võtta (post)kaarte, kus oleks peal linde, laulukesi või midagi muud, mis on muusikaga seotud.

Neljapäeval sõidame pärast söögivahetundi väikeloomi vaatama. Bussisõidule kulub vähem kui 25 krooni, täpne summa selgitamisel.

Reedel on meie koolis õpetajate päev. Toimuvad tavalised tunnid, tunniplaani alusel. Õpetajaks on sellel päeval Lauri 9. klassist.

PS. Kas õpetajal on vaja vastata küsimusele: "Kas ma pean sinna piisonifarmi kaasa tulema?" Kas ma pean sellele vastama? Kas ma pean....?

Kommentaare ei ole: