reede, 7. september 2007

ON MÖÖDAS ESIMENE KOOLINÄDAL

"Pikk soe suvevaheaeg on möödas. Tulekul on põnev sügis. Sune alustab teist klassi." Nii algab meie järgmise nädala esimene lugemispala. Ja tõsi ta tõesti on! Uhtna kooli 2. klassi õpilaste esimene koolinädal oli samuti igati põnev ja tore. Palju nägime vaeva kirjatähtede meeldetuletamisega, ärakirjaga harjutuste vihikusse ning lugemisoskuse parandamisega. Esimesed numbrilised hinded olid väga head, sest kodus olid lapsed väga ilusti lugemist harjutanud. Matemaatikas kordasime arvude järjestus, paarisarve ja paarituid arve ning liitsime-lahutasime 20-ne piires. Kehalise kasvatuse tunnis tuletasime meelde reegleid ning valmistusime 21.septembril toimuvaks spordipäevaks.
Olen südamest õnnelik, et 2. klassi lapsed on endiselt üksteisega sõbralikud, lahked ja abivalmis. Samuti tänan vanemaid, kes kogu klassi õunte, küpsiste või koguni imemaitsva õunakoogiga kostitasid. Suured tänud teile kõigile.
Ilusat nädalavahetust!
NB! Esmaspäeval on koolis fotograaf ning teeme ühispilte!
Eesti keele tunniks on vaja , et kõikidel lastel on kaasas oma juturaamat. (Vali ise lehekülg, mida loed ning ole seda valmis hindele ettelugema).

Rõõmuga olen valmis teiseks koolinädalaks! Sina?

Kommentaare ei ole: