teisipäev, 4. september 2007

ESIMESED KAKS KOOLIPÄEVA!

Esmaspäeva hommikul alustasime õppeaastast hommikuringiga. Öökull kuulas suure huviga laste meenutusi suvest. Julia tuletas meelde, et öökulli peetakse väga targaks linnuks ja seepärast on ka ta meie klassis. Mõne aja pärast lisas Julia, et ta peab vist tõesti tark olema, kuna on palju lugenud ja seda, et ta usinasti ka suvel luges on näha tema silmadest ( seal on punased ringid ümber). :D
Kostitasime ennast ka Dresdeni küpsistega, mis olid tervitustena meie Saksamaa sõradelt: Janilt, Olafilt, Danilt ja Franzilt. Emakeele tundi alustasime ideekaardi koostamisega oma suvistest tegemistest. Jätkasime Leelo Tungla luuletusega "Kooli, kooli, ruttu kooli!"
Nagu eelmiselgi aastal on esmaspäeviti kolmanda tunni alguses ülekooliline kogunemine. Seetõttu jäi kehaline kasvatus natuke lühemaks, kuid aitas tutvuda koolimaja uute ilusate nurkadega ning harjutada viskeosavust tatrakotikestega.

Täna polnud vaja enam nii palju aega paberitele ja rahakogumisele kulutada - oli veel rohkem koolipäeva moodi päev.
Matemaatika tund oli laste sõnul väga lahe, teemaks oli arvurida ning paaris- ja paaritud arvud, lahendasime ka nuputamisülesandeid. Hommikuringis rõõmustasid lapsed mind komplimendiga ilusate ja huvitavate tundide eest. Aitäh. Eesti keele tunnis lugesime Kätlini ja tema klassikaslaste suvistest tegemistest, meenutasime tähestikku ja kirjatähtede õiget kirjutamist.
Inimeseõpetuse tund on meil sellel aastal koos kolmanda klassiga, mis tähendab et 2+3 on kokku 16 ehk väga palju lapsi! Meenutasime varemõpitut, juhatasime Karli ohutult kooli ning tuletasime meelde, kuidas on Uhtnas ohutu liigelda.

Kommentaare ei ole: