teisipäev, 24. aprill 2007

SÖÖBIK JA PISIK

Täna tegelesime nii eesti keele kui ka kunstiõpetuse tunnis nende kahe mehikese uurimisega. Iga laps sai filmile lugeda! Homme loodan filmikesed ajaveebi ka üles panna. Lugemine läheb ladusamalt neil lastel, kes kodus tõsiselt harjutavad ja kodus on väga vaja harjutada. Kuuldes, kuidas laps võõrast teksti loeb ning kuulates tema kodus harjutatud teksti, on enamasti suur-suur erinevus. Harjutamisel pole tihtipeale vaja sõna enam veeridagi, vaid sõna hakkab juba pildikesena silma.
Täna sai iga laps ka oma matemaatika tasemetööd uurida, teha vigade parandust ning soovi korral küsimusi esitada.
Matemaatika tunnis uurisime ka nuputamisülesandeid, kodus saavad vanemad ka nuputada. Üks ülesanne jäi tervenisti pereringis uurimiseks. Kehalise kasvatuse tunnis oli õpetajaks seekord hoopis Malle, kellega mängiti saalihokit ning harjutati tantsupeoks.
Homses eesti keele tunnis saab iga laps ette kanda kodus läbi mõeldud Sööbiku ja Pisiku kahekõne ning harjutada etteütlust.

Päikselist pärastlõunat.

PS!!!
SELLEL LAUPÄEVAL, 28 APRILLIL ON KOOLIPÄEV. ÕPPETÖÖ TOIMUB ESMASPÄEVASE TUNNIPLAANI ALUSEL. SEETÕTTU ON ESMASPÄEV, 30. APRILL VABA NING KOOLI TULEMA EI PEA!!! (1.MAI ON RIIKLIK PÜHA NING VABA PÄEV).

Kommentaare ei ole: