laupäev, 21. aprill 2007

Külas olid Pipi, Uku, Saabastega Kass, Pisik, Sööbik ...

Ka sellel nädalal oli kahjuks võimatu blogisse kirjutatut avaldada. Nii ma siis otsustasin, et nädala lõpus kõik ja korraga.... kui saab. Sain!
Esmaspäev. Pärastlõunaks tuli välja otsida kunsti- ja tööõpetuse tööd, mida saaks Rakverre näitusele saata. Teisipäeval olid klassis Pipid , Annikad ja Tommyd. Väga hästi said lapsed selgeks kaashäälikuühendite leidmise ja märkimise. Kolmapäeval oli koolis uus õpilane - Uku. Ta tuli küll vaid korraks külla, kuid võitis kohe kõikide südames. Tõestust sai fakt , et meie klassis on väga südamlikud ja toredad lapsed, kes oskavad külalistega kenasti ja hoolivalt ümberkäia.
Neljapäevane hambalugu aitas selgusele jõuda hammaskonnas. Reedel tegime tõsiseid ettevalmistusi Prantsusmaa peoks ning uurisime Sööbiku ja Pisiku maailma.
Mõne reaga ei saa siia kirja panna, mida sellel nädalal tehtud sai... kas peakski...?! Las pildid räägivad iseenda eest.

Ohh, oli väga töine ja vahva nädal. Aitäh, selle eest.
Kaunist ja kosutavat nädalavahetust. Kohtumiseni


PS. Esmaspäevasel peol, mis toimub 3 ja 4 tunni ajal, oleme kõik kostümeeritud - nagu oleksime tõusnud moeajakirja leheküljelt ... :)

Kommentaare ei ole: