neljapäev, 1. märts 2007

MEIE KLASSI SALADUSED

Täna hommikust ringijuttu alustasid lapsed isekeskis. Saladused, mis päevavalgele tulid pakkusid huvi kõigile, mõni saladus jäi ka looritatuks.
Carol tõi lubatud kass Arturi koogi retsepti (seda saavad lapsed koos vanematega nädalavahetusel ka kindlasti ära proovida.)
Ketlini laenutatud raamatu teletupsudest uurisime läbi ning meenutasime tupsude-maailma, selleks puhuks meisterdas iga laps päikse - lõvinäolise, kuldse päikese.
Eesti keele tundides oli palju laulu ja tõsist kirjatehnika harjutamist. Väga ilusad olid laste omaloomingujutud vanavanematest.
Kehalise kasvatuse tunnis oli suusatajatel raske katsumus: suusarajal oli palju lund ja rada seetõttu pehme ja lumi kippus suusa alla kinni jääma. Regina, Ketlin, Margus, Carol olid aga väga vaprad ja tegid 2 suurt ringi; Regina, Margus ja Carol veel kolmanda pealegi. Peep ja Kersti harjutasid kaugusviskeid ning ehitasid suusaraja äärde ilusad lumememmed. Lapsed, kes klassis olid, said pilte värvida ja salajuttu edasi rääkida:)Muuhulgas tehti ka KTV värvimistööd.
Pärast sööki tegime tänase ilmavaatluse nind sukeldusime interneti võlumaailma. Tere.kevad.edu.ee leheküljelt kuulasime linnulaulu ning uurisime taimi, mis kevadel ärkavad.
Päev oli mitmekülgne ja huvitav.

Kommentaare ei ole: