esmaspäev, 19. november 2007

BONSOIR!

Prantsusmaal käidud nagu nalja! Nojah, tegelikult oli seal nalja ja naeru ja toredate kohtumiste kõrval ka paras hulk istumist ja arutlemist, muuseumide külastamist, lastega koos õppimist.
Täna ja arvatavasti ka lähemate päevade jooksul jõuame koos teiste õpetajate ning direktoriga reisist veel ja veel rääkida. Pildirida räägib enda eest ise.
Kooli tulin aga suurima rõõmuga! Oli väga hea meel taaskohtumise üle. Õpetaja Kadri rääkis valdavalt kiidusõnu, siiski tõdes ta, et kodused tööd jäetakse liiga kergekäeliselt tegemata.
Aga täna on uue nädala uus esmaspäev!!! Sul on võimalus end käsile võtta ja KODUSED TÖÖD ning ka TUNNIS TEHTAV TÖÖ HOOLIKALT läbi mõelda.
Jõudu jaksu kõigile. Seda veerandit on jäänud veel vaid ühe kuu jagu! Näitame neile päkapikkudele, et endast parimat andes oleme väga paljuks suutelised.


TEADE:
*** Reedel 23 novembril toimub meie koolis KADRIPÄEVA LAAT. Kaubelda võib millegi söödavaga (näiteks tikuvõileivad), MÄNGUASJADEGA, enda valmistatud
MASKEERIMISVAHENDITEGA (maskid, peakatted, riided). Kohtumiseni laadal. Kõikide toredate müügimeeste kõrval on väga olulised ka heatahtlikud ja taskurahaga ostjad. Kes oled sina? Mida sina sellel päeval teed?

Kommentaare ei ole: