kolmapäev, 2. mai 2007

MITMETAHULINE JA PÕNEV KOLMAPÄEV

Kõigepealt positiivne:
1. oli suur rõõm lapsi näha ja pühadest muljeid jagada;
2. eesti keele tunnis olid tublit kodust tööd teistele näitamas: PEEP, JULIA, BIRGIT, MARGUS, REGINA, KETLIN ja REELIKA. Tõesti, VÄGA TUBLID!!!
3. inimeseõpetuse tunnis rääkisime tervislikust toitumisest ja üldse sellest, kuidas jääda terveks;
4. viimase tunni ajal käisime arstipunktis kontrollis;
5. pärast lauatennit läksime Vinni ujuma - käisime esimest korda koos kogu klassiga, mina tahan teiega tenegi kord minna! TUBLID! (Loodetavasti saab Katrin oma unustatud prillid ja Andra oma mahajäänud koolikoti jälle kätte
Rahulolematust tekitas see , et paljudel lastel oli tänaseks eesti keele töövihikust harjutused tegemata, ka lugemist polnud iga laps tõsiselt võtnud.
Eriti raske oli koolitööd teha lastel, kellel polnud pinalit, pliiatseid , joonlaudu või kustutuskummi kaasas. Loodan, et see segadus ja asjade laenamine jäigi ainult tänasesse päeva... PALUN TEHKE PINALID KODUS KORDA!!!
Lõunast alates pöördus seni lihtsalt jahedavõitu ilma päris talviseks ja lund muudkui sadas ja sadas.... kahjuks polnud kõikidel lastel aga hädavajalikku mütsi ning jopegi nii õhuke. Leppisime lastega kokku, et edaspidi tuleb igaks juhuks ka dressipluus õhukese jope alla panna või kohe paksema jope kasuks otsustada. Tundub, et suvi on alles väga kaugel.
Siiski soovin kõigile kaunist pärastlõunat ning kohtumiseni hommme.

Kommentaare ei ole: