reede, 29. veebruar 2008

MÕTLE...

Selle veerandi lõpuni on jäänud veel vaid kaks nädalat. Mida oled kolmandal veerandil õppinud? Milliseid raamtuid oled lugenud? Kuidas oled käitunud tunnis, vahetunnis? Kuidas on tehtud sinu kodutööd?
Ilusat ja kosutavat nädalavahetust,
kohtumiseni.

teisipäev, 19. veebruar 2008

LIIKUMINE ANNAB JÕUDU

MAASTIKUMÄNG

MILLINE ON EESTI KOOL 90 AASTA PÄRAST?

MEIE KLASSIÕHTU

Tänane imeilus päev algas inimeseõpetuse liitklassi tunniga. Tunni teemaks oli Eesti Vabariigi 90. juubel ja rahvussümbolid. Mõlema klassi õpilastel jäi kodus töövihikust natuke lõpetada. Jõudu tööle. Miksike.ee on hea koht õpitu harjutamiseks. Mine uuri, kuidas sinu tulemus kooli, maakonna ja koguni kogu riigi 2.klassi õpilastega võrreldes on. Alati on võimalik paremini teha!
Eesti keele tunnis jätkasime kalli kodumaa teemat - uurisime, kuidas heisatakse lippu. Kodus harjuta pala kindlasti hoolega lugema. Koduseks ülesandeks jäi vestelda vanemate inimestega ning küsida neilt ETV H 50 esitatud küsimusi. See saab kindlasti väga põnev kodune ajalootund olema.
Tunnis tegime ka kokkuvõtte kodustest töödest, kus tuli fantaseerida teemal: EESTI KOOL 90 AASTA PÄRAST. Sellest ka videolõik.
Matemaatika tunnis oli meil auväärt külaline Sõmeru vallast. Haridusnõunik jäi meie tunniga väga rahule. Talle meeldis, kui usinasti lapsed teisendamist harjutasid ja peast arvutasid. Koduseks tööks jäi sul alustatud töölehelt ülesanne lõpuni teha. Uuri kindlasti ka erinevaid miksikese ülesandeid.
Terve pärastlõuna käin meie klassis aga hoopis teistsugune tegevus kui tavaliselt....Klassis oli rohkesti maitsvaid suupisteid, mängis heatujuline muusika, kostus naeru, hõikeid, jutuvada ja suupillimängu.... MEIL OLI KLASSIÕHTU. Seekordsed peokorraldajad olid Carol ja Birgit. Loomulikult oli igal lapsel oma osa ja ülesanne, millega väga hästi hakkama saadi.
Võistkondlik maastikumäng kogu koolis oli aga mõnus vaheldus ja väga huvitav kõikidele lastele. Loomulikult oli meiega ka Margit. Aitäh talle.
Siin siis ka mõned pildid, videod meie peost.
Kosutavat pärastlõunat, kohtumiseni homme.