neljapäev, 20. detsember 2007

MARIA, JOOSEP JA INGLIKE

See on südamlik ja lõbus etendus, mis jutustab kaunist jõuluajast ja sel ajal valitsevast headusest kõikjal üle maa. Loo tegelasteks on lahke ja heasüdamlik vanaproua Maria, veidike veider jõuluvaim, kodutu koer, tsirkusepanter, aknast väljakukkunud toakass ja linnuke, kelle nimi on millegipärast Ingel. Aga kes on Joosep ja kas nad kõik kaunil jõuluajal endale sooja kodu ja ka perekonna leiavad, saad teada, kui tuled etendust vaatama. Loomulikult tuleb külla ka Jõuluvana.

laupäev, 15. detsember 2007

METSATONDI SALADUS

On saladuste ja unistuste aeg. Millest unistad sina? Millised soovid on sinul jõuluvanale ja päkapikkudele?

teisipäev, 11. detsember 2007

TAAS KOOLIS

Rõõm oli jälle kooli tulla. Arst soovitas tegelikult küll, et peaksin nädala lõpuni kodus olema ja kosuma, et ma haigusi kergesti külge ei võtaks. Kahjuks ei ole see võimalik, TAHAN JU NII VÄGA KOOLIS KÄIA!!! Aga mul tuleb ennast siiski hoida.
Palju on teateid ja sõnumeid, mida on oluline vanematele edasi anda.... lugege palun E-KOOLIST!!!
Nautige toredat kellamängu meie klassilt!

neljapäev, 6. detsember 2007

kolmapäev, 5. detsember 2007

ARNEGUVESTLUSED

Arenguvestluse teema sellel sügisel on: KOHUSTUSED KOOLIS JA KODUS. KODUSED TÖÖD.
Meie klassis toimuvad arenguvestlused 3.12 - 17.12. Palun lapsevanemal leppida klassijuhatajaga kokku sobiv aeg (sobivad pärastlõunad, NÄDALAVAHETUSE PÄEVAD).
Nii õpilane kui ka lapsevanem saab enne vestlusele tulekut täitmiseks küsimustiku. Kohtumiseni.

teisipäev, 4. detsember 2007

Jõulusokk, päkapikud, inglikesed, lumi, hanged....

Koolielu hakkab üha jõululisemaks muutuma. Päkapikud on meie armsa klassiruumi kenasti üles leidnud ning maiustustega kostitamisel juba ei koonerdata.
Üleval saate näha videot meie esinemisest esmaspäevasel kogunemisel. Vanasti ootasid lasped samuti jõule ja kingitusi, üllatusi, pikka paid. Mida ootavad tänapäeva lapsed? Seisime kogu kooli ees ja kõikide klasside õpilased kuulasid meid vaikides. Ka õpetajad leidsid üksmeelselt, et saime hästi hakkama.